Pokémon Go May Community Day - Shiny Charizard vangen

Net zo heet als het weer.

Tijdens de Pokémon Go May Community Day staan Charmander en Shiny Charizard centraal.

In tegenstelling tot de vorige Community Days vindt deze plaats op zaterdag 19 mei, in plaats van op zondag. Tussen 11:00 en 14:00 zijn Lures drie uur actief en krijg je voor het vangen van een Pokémon drie keer zoveel Stardust.

pokemon-go-may-community-day

Community Days verhogen echter ook de kans dat Shiny Pokémon in Gyms verschijnen. Blikvanger is een Shiny Charizard met een unieke move. Volg de volgende richtlijnen om in Nederland en België een Shiny Charizard te vangen:

Pokémon Go May Community Day details

Centrale Pokémon: Charmander en Shiny Charizard

Datum: Zaterdag 19 mei

Tijd: 11:00 tot 14:00 in Nederland en België

Unieke move: NNB

Bonus 1: 3x Stardust bij het vangen van een Pokémon

Bonus 2: 3-uur Lures.

Vergeet ook als voorbereiding op de Pokémon Go May Community Day niet onze uitgebreide gids met Pokémon Go tips nog eens door te nemen. En wist je trouwens al dat je sinds kort Mew in Pokémon Go kunt vangen?

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread