Fortnite verwijdert de Guided Missile na twee weken

In de Vault ermee.

Epic Games besluit de Guided Missile tijdelijk te verwijderen uit Fortnite. Het wapen was sinds twee weken beschikbaar en deed tal van vragen rond de 'eerlijkheid en sterkte' ervan opstijgen.

De ontwikkelaar zegt 'na te denken over de toekomst van de raketwerper'. Mogelijk maakt het wapen dus nog een terugkeer, maar dan in aangepaste vorm. Tot die tijd blijft het wapen echter achter slot en grendel in de Vault.

Een andere verandering heeft betrekking tot de animaties bij het wisselen van wapens. Deze zijn trager geworden zodat je meer afhankelijk bent van het herladen van je wapens. Epic geeft tegelijk toe dat de animaties 'ietwat misleidend' kunnen zijn.

Ten slotte wordt een bug rond het kijken over randen gefixt, waarbij je sinds de laatste update je eigen beschutting kon kapotschieten.

Nog bezig met de Weekly Challenges 8 en vrij van geleide raketten? Lees dan zeker onze Fortnite Week 8 Challenges. Ook de Fortnite Week 9 Challenges zijn intussen gelekt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread