Ontwikkelaar Square Enix heeft een nieuwe trailer voor Kingdom Hearts 3 uitgebracht waarin enkele nieuwe minigames te zien zijn.

De games hebben veel weg van de Game & Watch-titels van Nintendo. Dat waren draagbare apparaten die in de jaren 80 door het bedrijf zijn uitgebracht. Visueel lijken de minigames dan weer inspiratie te putten uit vroege Disney-animatie.

Kingdom Hearts 3 is in een ver verleden aangekondigd, maar heeft tot op heden nog geen officiŽle releasedatum. De game is momenteel in ontwikkeling voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Regisseur Tetsuya Nomura werkt ook aan de Final Fantasy 7 remake.

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie