Rare onhult toekomstplannen voor Sea of Thieves

nieuwe vijanden, schepen en eilanden.

Ontwikkelaar Rare heeft de toekomstplannen voor Sea of Thieves toegelicht. De komende maanden lanceren er drie updates voor de game die nieuwe content toevoegen.

Een eerste update lanceert in mei en heet The Hungering Deep. Die update introduceert 'een nieuwe AI bedreiging'. Om die bedreiging te verslaan, moeten meerdere crews samenwerken. Ook komen er met deze update verschillende nieuwe voorwerpen, beloningen en mechanics naar de game.

Vanaf volgende maand krijgt de game bovendien wekelijkse uitdagingen die je kunt voltooien in ruil voor unieke beloningen. Een tweede grote update heet Foresaken Shores en lanceert komende zomer. Die voegt onder andere een nieuw stuk toe aan de map.

Deze zomer krijg je ten slotte ook de Cursed Sails update. Die geeft je toegang tot een nieuw type schip en nog een AI bedreiging. In het najaar is Rare van plan om nog drie grote updates uit te brengen. De ontwikkelaar benadrukt bovendien dat alle updates gratis zijn.

Sea of Thieves lanceerde vorige maand voor de pc en Xbox One. Op onze site vind je alle Sea of Thieves info.

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread