Co-op game A Way Out is op drie weken tijd meer dan een miljoen keer verkocht. Dat laat onwikkelaar Hazelight Studios weten via Twitter. De game overstijgt daarmee ruimschoots de verwachtingen die uitgever Electronic Arts had vooropgesteld.

Vorig jaar is het marketingplan voor A Way Out gelekt. Daaruit blijkt dat Electronic Arts toen voorspelde om 203.000 kopieën van de game te verkopen tijdens de eerste week, en 894.000 kopieën in totaal. Na drie weken is die doelstelling dus al bereikt.

A Way Out is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site lees je onze A Way Out review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

AanraderA Way Out review - Ontsnapt langzaamaan aan de middelmatigheid

Just when I thought I was out, they pull me back in.

Planetside Arena aangekondigd

Eindelijk nog eens een game met een Battle Royale-modus.

Planetside Arena aangekondigd

Eindelijk nog eens een game met een Battle Royale-modus.

Advertentie