A Way Out meer dan een miljoen keer verkocht

Overstijgt de verwachtingen.

Co-op game A Way Out is op drie weken tijd meer dan een miljoen keer verkocht. Dat laat onwikkelaar Hazelight Studios weten via Twitter. De game overstijgt daarmee ruimschoots de verwachtingen die uitgever Electronic Arts had vooropgesteld.

Vorig jaar is het marketingplan voor A Way Out gelekt. Daaruit blijkt dat Electronic Arts toen voorspelde om 203.000 kopieën van de game te verkopen tijdens de eerste week, en 894.000 kopieën in totaal. Na drie weken is die doelstelling dus al bereikt.

A Way Out is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site lees je onze A Way Out review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread