Rainbow Six Siege heeft meer dan 30 miljoen spelers

'De constant uitbreidende wereld van Rainbow Six Siege'. 

Ubisoft heeft laten weten dat Rainbow Six Siege de kaap van 30 miljoen spelers over alle platforms heeft overschreden.

"We willen elk lid van onze diverse, globale gemeenschap bedanken. De voorbije drie jaar hebben we het onze taak gemaakt een hechte online gemeenschap te bouwen terwijl we de de constant uitbreidende wereld van Rainbow Six Siege blijven ondersteunen", klinkt het bij de uitgever.

Ubisoft lijkt dan ook blij te zijn met het nieuws en besluit niet op zijn lauweren te rusten. Zo is de 'visie van het ontwikkelingsteam om de komende jaren nog 100 operators toe te voegen'. Haalbaar of niet, het lijkt in ieder geval een prima voorbeeld van 'games as a service'.

Rainbow Six Siege lanceerde in december van 2015 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Afgelopen jaar had Rainbow Six Siege nog 25 miljoen spelers. Met Rainbow Six Siege: Operation Chimera introduceerde Ubisoft onlangs zombies in de game.

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread