Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 18 Top 10 attackers - Beste aanvallers van de wereld

Neusje voor de goal.

Spelers met een heerlijke dribbel, goede voorzet of neusje voor de goal hebben altijd al een streepje voor gehad. Dat is ook de reden waarom vooral aanvallers de meest begeerde voetballers zijn. Waar Zlatan Ibrahimović nog een plekje in de top 10 FIFA 17 aanvallers bemachtigde, moet hij nu baan maken. Welke stijgers en dalers zijn er te vinden? Je leest het in het onderstaande overzicht van de tien beste aanvallers in FIFA 18.


Als je op zoek bent naar een goede speler voor een bepaalde positie, dan kunnen we je ook helpen. We hebben namelijk ook de volgende lijsten:

FIFA 18 player ratings en beste spelers - de top 50 beste spelers gerangschikt op rating
FIFA 18 - Top 10 keepers
FIFA 18 - Top 10 verdedigers
FIFA 18 - Top 10 middenvelders
FIFA 18 - spelers met beste potentieel
FIFA 18 5 ster skillers en skill moves - Alle vijf sterren skill moves spelers en hoe je skill moves uitvoert
FIFA 18 Icons: Alle Icons (voorheen Legends) gerangschikt met rating

FIFA 18 - Beste aanvallers

1. Cristiano Ronaldo

Net als vorig jaar is Cristiano Ronaldo de beste speler op de digitale voetbalvelden. Wat overigens niet gek is, aangezien de superster op de cover van FIFA 18 pronkt. De Portugees kende wederom een topseizoen en lijkt de gedoodverfde kandidaat voor de Ballon d'Or. Een fenomeen.

2. Lionel Messi

Ondanks zijn Gouden Schoen heeft Messi toch een ietwat teleurstellend seizoen achter de rug. De echte grote prijzen bleven namelijk uit, dus een vijfde Ballon d'Or lijkt niet realistisch. Toch is Messi nog steeds een absolute voetballegende waar we later onze kleinkinderen nog over vertellen.

3. Neymar

Neymar stond centraal in dé transfersoap van deze zomer. De Braziliaan tikte via een op zijn zachtst gezegd bijzondere constructie 222 miljoen euro af om vervolgens het shirt van PSG te kunnen aantrekken. Nu hij niet meer in de schaduw van Messi staat, is de behendige vleugelspeler een pure vedette en hard op weg om de beste speler van de wereld te worden.

4. Luis Suárez

Suárez heeft misschien een omstreden verleden, maar er zijn weinig voetballers zo verzot op het spelletje als El Pistolero. De sluwe Uruguayaan heeft bij Barça aangetoond dat hij zonder twijfel een van de beste spitsen ter wereld is. Een echt bijtertje.

5. Robert Lewandowski

Na een ietwat stroeve start, heeft Lewandowski inmiddels zijn plekje bij Der Rekordmeister wel gevonden. De Pool liep vorig jaar weliswaar net de topscorerstitel in de Bundesliga mis, maar is dit jaar des te meer erop gebrand om onder meer Pierre-Emerick Aubameyang achter zich te laten. De veelzijdige topspits heeft in het shirt van Bayern München momenteel al meer dan honderd doelpunten gescoord.

6. Eden Hazard

Het leek er twee jaar geleden op dat Hazard het helemaal kwijt was, maar de behendige dribbelaar is terug van weggeweest. De Belg is technisch, snel, balvast... Kortom, Hazard is de nachtmerrie van menig verdediger.

7. Gonzalo Higuaín

Iedereen lacht om Higuaíns buikje wanneer hij van vakantie terugkomt, maar de Argentijnse doelpuntenmachine snoert critici net zo gemakkelijk weer de mond. Hoewel Higuaín bij Juventus nog niet zo productief als bij Napoli is, maakt hij bij de Oude Dame zijn naam als goaltjesdief wel waar. Beslist een topspits die zeker niet in deze top 10 mag ontbreken.

8. Gareth Bale

Bale heeft weliswaar geen plekje meer bij de tien beste spelers in FIFA 18, maar behoort wel nog steeds tot een van de beste aanvallers. Ooit begonnen als linksback bij de Spurs, maar inmiddels rechtsbuiten bij de Koninklijke. Zijn verwoestende schot en snelheid maken van de Welshman een van de gevaarlijkste vleugelspelers op de voetbalvelden.

9. Sergio Agüero

Met Messi als beste vriend en Maradona als voormalige schoonvader heeft Agüero zich omringd met de allerbeste voetballers. Toch heeft Kun zijn sporen ondertussen wel verdiend. Zo is er geen enkele niet-Europese speler die in de Premier League meer scoorde dan de Argentijn en is hij hard op weg om topscorer aller tijden voor The Citizens te worden.


Meer FIFA 18 tips nodig? Begin dan bij de FIFA 18 player ratings en vooral de FIFA 18 winter ratings refresh. Wat is nu eigenlijk de beste FIFA 18 formatie? Ken je alle FIFA 18 FUT Icons en weet je alles over de handige FIFA 18 web app. Of ben je meer geïnteresseerd in FIFA 18 FUT tips, zoals FIFA 18 FUT chemistry styles en FIFA 18 FUT coins.


10. Antoine Griezmann

Wie wordt de beste speler ter wereld wanneer Messi en Ronaldo hun kicksen aan de wilgen hangen? Griezmann zou daarop best wel eens aanspraak kunnen maken. De Fransman is een bekwame dribbelaar die ook nog eens gemakkelijk het net weet te vinden. Atlético Madrid is dan ook meer dan blij dat ondanks de grote interesse van andere clubs hij zijn naam tot medio 2022 aan de club heeft verbonden.

De FIFA 18 release valt op 29 september 2017. De voetbalgame is vanaf dan op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch, Xbox 360 en Xbox One speelbaar. Wil je meer weten? Hier lees je alle FIFA 18 info.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 18

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties