Warhammer: Vermintide 2 update verlaagt moeilijkheidsgraad

Met de botte bijl erdoor.

Ontwikkelaar Fatshark heeft een nieuwe update voor Warhammer: Vermintide 2 uitgebracht. Update 1.0.5 maakt alle speelbare personages sterker. Ook krijg je nu langer beloningen op lagere moeilijkheidsniveaus.

De update verhoogt de schade van alle speelbare personages. Ook vaardigheden die inkomende schade beperken zijn verbeterd. De schade die bepaalde vijanden zoals Chaos Marauders doen, is dan weer verlaagd.

Daarnaast kun je nu ook langer levelen op lagere moeilijkheidsniveaus. Zo krijg je nu op de Veteran moeilijkheidsgraad beloningen tot je 300 Hero Power hebt, in plaats van 200 Hero Power voordien. Ook zijn de drop rates van zeldzame items verbeterd.

Warhammer: Vermintide 2 lanceerde eerder dit jaar voor de pc. Een versie voor de PlayStation 4 en de Xbox One volgt later dit jaar. Onze Warhammer: Vermintide 2 review vind je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread