Ontwikkeling Lawbreakers stopgezet

De studio richt zich op andere projecten.

Boss Key Studios maakt bekend dat de ontwikkeling van Lawbreakers is stopgezet. De huidige versie van de game wordt nog wel ondersteund, maar toekomstige updates blijven uit.

"Lawbreakers heeft helaas niet voldoende publiek gevonden om toekomstige updates te financiëren en onze originele planning uit te voeren. We blijven de huidige versie ondersteunen, maar we richten ons ondertussen op nieuwe projecten", aldus de studio.

Verder geeft Boss Key Studios aan dat ze de game graag 'een tweede leven' willen geven, maar dat de overstap naar free-to-play 'makkelijker gezegd dan gedaan' is. Die omzetting vereist heel wat 'inzet van een uitgever' en de nodige 'middelen'.

Lawbreakers is in de zomer van 2017 uitgekomen op de pc en PlayStation 4. Meerdere gratis weekenden voor Lawbreakers hebben het tij niet doen keren.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread