FIFA 18 Player ratings en beste spelers - De top 50 beste spelers gerangschikt op rating

De 50 beste spelers in FIFA 18 gerangschikt op rating.

Deze FIFA 18 speler ratings geeft je in een handig overzicht de beste spelers in de game.

1

Als je op zoek bent naar een goede speler voor een bepaalde positie, dan kunnen we je ook helpen. We hebben namelijk ook de volgende lijsten:

FIFA 18 - Top 10 keepers
FIFA 18 - Top 10 verdedigers
FIFA 18 - Top 10 middenvelders
FIFA 18 - Top 10 aanvallers
FIFA 18 - spelers met beste potentieel
FIFA 18 5 ster skillers en skill moves - Alle vijf sterren skill moves spelers en hoe je skill moves uitvoert
FIFA 18 Icons: Alle Icons (voorheen Legends) gerangschikt met rating

Bovenstaande artikelen zijn handig als je hulp nodig hebt met het opbouwen van je team. Als je echter met een topclub als Manchester City speelt en het oliegeld van de sjeik mag uitgeven, dan ga je natuurlijk meteen voor de beste spelers.

Net als de voorgaande jaren presenteert ontwikkelaar EA Sports een lijst met de beste spelers. Onder de nieuwe gezichten zijn er vooral middenvelders te vinden. Zo bestormen onder andere Thiago (Bayern München), Marco Verratti (Paris-Saint Germain), N'Golo Kanté (Chelsea) en Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) de lijst van de beste spelers in FIFA 18. De aanvallende middenvelder Paulo Dybala (Juventus) is de hoogste nieuwkomer.

Naast stijgers zijn er een aantal opvallende dalers. Zo heeft voormalig Manchester United-spits Zlatan Ibrahimović de top 10 van de beste spelers verlaten. Ook sterspelers zoals Jérôme Boateng (Bayern München), Pepe (Besiktas), Marco Reus (Borussia Dortmund) en Ángel Di María (Paris Saint-Germain) hebben duidelijk een stapje terug gedaan. De grootste opvallende daler is wellicht Dimitri Payet (Olympique de Marseille). Daar waar de Fransman dankzij een ijzersterk EK 2016 in FIFA 17 nog een plekje bij de eerste vijftig wist te bemachtigen, valt hij nu zelfs buiten de honderd beste spelers in FIFA 18.

In de toplijst bevinden zich maar liefst zes Belgen. De Rode Duivels beschikken met spelers zoals Romelu Lukaku (Manchester United), Dries Mertens (Napoli), Radja Nainggolan (AS Roma), Kevin De Bruyne (Manchester City) en Thibaut Courtois (Chelsea) dan ook over een uitzonderlijk getalenteerde lichting. Eden Hazard (Chelsea) is de beste Belg.

Dat staat in schril contrast met het Nederlandse elftal, dat deze WK-editie schittert in afwezigheid. Arjen Robben is de enige Nederlander die zich bij de beste vijftig spelers in FIFA 18 mag scharen. Aangezien de flankspeler in de herfstdagen van zijn carrière zit, zou de volgende FIFA-game wel eens de eerste zonder Nederlanders bij de beste spelers sinds tijden kunnen worden.

Bij de tien beste spelers zijn er geen drastische veranderingen. Zo wordt de lijst net als vorig jaar aangevoerd door Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Plek twee en drie worden wederom bezet door Lionel Messi (FC Barcelona) en Neymar (Paris Saint-Germain). Zlatan Ibrahimović (Manchester United), Jérôme Boateng (Bayern München) en Gareth Bale (Real Madrid) verlaten de top 10 en maken plaats voor Gonzalo Higuaín (Juventus), David De Gea (Manchester United) en Eden Hazard (Chelsea).

Na de laatste update zijn van negen van de vijftig spelers de player ratings iets opgeschroefd. Samir Handanovič (Inter), David Silva (Manchester City), Christian Eriksen (Tottenham Hotspur), Paul Pogba (Manchester United), N'golo Kanté (Chelsea), Paulo Dybala (Juventus), David De Gea (Manchester United) en Eden Hazard (Chelsea) krijgen allemaal +1. Kevin De Bruyne is speelt dit seizoen een ijzersterk seizoen en krijgt er na de update zelfs twee punten bij.

Meer FIFA 18 tips nodig? Begin dan bij de FIFA 18 player ratings en vooral de FIFA 18 winter ratings refresh. Wat is nu eigenlijk de beste FIFA 18 formatie? Ken je alle FIFA 18 FUT Icons en weet je alles over de handige FIFA 18 web app. Of ben je meer geïnteresseerd in FIFA 18 FUT tips, zoals FIFA 18 FUT chemistry styles en FIFA 18 FUT coins.

FIFA 18 player ratings - De 50 beste FIFA spelers gerangschikt

Hieronder vind je een overzicht van de vijftig beste spelers, inclusief zijn club, veldpositie, oude rating en nieuwe rating.

RangschikkingSpelerClubPositieOude ratingNieuwe rating
1 Cristiano Ronaldo Real Madrid LV 94 -
2 Lionel Messi FC Barcelona RV 93 -
3 Neymar Paris Saint-Germain LV 92 -
4 Luis Suárez FC Barcelona SP 92 -
5 Manuel Neuer Bayern Munich DM 92 -
6 Robert Lewandowski Bayern Munich SP 91 -
7 Sergio Ramos Real Madrid CA 90 -
8 Eden Hazard Chelsea LV 90 91
9 Toni Kroos Real Madrid CM 90 -
10 Gonzalo Higuaín Juventus SP 90 -
11 David De Gea Manchester United DM 90 91
12 Luka Modrić Real Madrid CM 89 -
13 Gianluigi Buffon Juventus DM 89 -
14 Alexis Sánchez Arsenal LM 89 -
15 Kevin De Bruyne Manchester City CAM 89 91
16 Giorgio Chiellini Juventus CA 89 -
17 Gareth Bale Real Madrid RV 89 -
18 Sergio Agüero Manchester City SP 89 -
19 Thibaut Courtois Chelsea DM 89 -
20 Antoine Griezmann Atlético De Madrid SP 88 -
21 Paulo Dybala Juventus CAM 88 89
22 Thiago Bayern München CM 88 -
23 Leonardo Bonucci Milan CA 88 -
24 Arjen Robben Bayern München RM 88 -
25 Thiago Silva Paris Saint-Germain CA 88 -
26 Mats Hummels Bayern München CA 88 -
27 Diego Godín Atlético De Madrid CA 88 -
28 Hugo Lloris Tottenham Hotspur DM 88 -
29 Pierre-Emerick Aubameyang Borussia Dortmund SP 88 -
30 Zlatan Ibrahimović Manchester United SP 88 -
31 Jan Oblak Atlético De Madrid DM 88 -
32 Mesut Özil Arsenal CAM 88 -
33 Jérôme Boateng Bayern München CA 88 -
34 Marco Verratti Paris Saint-Germain CM 87 -
35 N'golo Kanté Chelsea CVM 87 88
36 Paul Pogba Manchester United CM 87 88
37 Edinson Cavani Paris Saint-Germain SP 87 -
38 Marcelo Real Madrid LA 87 -
39 Arturo Vidal Bayern München CVM 87 -
40 Christian Eriksen Tottenham Hotspur CAM 87 88
41 Marek Hamšík Napoli CM 87 -
42 Gerard Piqué FC Barcelona CA 87 -
43 David Silva Manchester City CAM 87 88
44 Ivan Rakitić FC Barcelona CM 87 -
45 Andres Iniesta FC Barcelona CM 87 -
46 Samir Handanovič Inter DM 87 88
47 Thomas Müller Bayern München CV 86 -
48 Romelu Lukaku Manchester United SP 86 -
49 Dries Mertens Napoli CV 86 -
50 Radja Nainggolan Roma CM 86 -

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread