Ubisoft onthult tweede seizoen voor Ghost Recon Wildlands

Nieuw jaar, nieuwe updates.

Ontwikkelaar Ubisoft heeft een tweede seizoen met nieuwe content voor Ghost Recon Wildlands aangekondigd. Year 2 van de game begint officieel op 10 april op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gedurende het tweede seizoen introduceert Ubisoft vier gratis updates voor Ghost Recon Wildlands. De eerste van deze zogenaamde Special Operations wordt op 10 april geïntroduceerd.

De eerste update voegt onder andere de Sabotage PvP-modus toe. In deze modus nemen twee teams het tegen elkaar op. Het ene team probeert een doelwit te veroveren, terwijl het andere team dat doelwit juist moet verdedigen.

De patch introduceert ook een nieuwe PvE-missie en de optie om de kleding van je computergestuurde teamgenoten te wijzigen.

Ghost Recon Wildlands is vorig jaar uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game heeft sindsdien meerdere grote updates gekregen. Zo had Ghost Recon Wildlands vorig jaar tijdelijk Predator content. Onze Ghost Recon Wildlands review lees je hier nog eens.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread