Moltres nu te vangen met nieuwe Pokémon GO quest modus

Uno, dos, moltres

Moltres vangen is eindelijk mogelijk in Pokémon Go. De legendarische Pokémon uit de eerste generatie is de beloning voor spelers die zeven stempels verzamelen met Field Research Quests.

Field Research quests maken deel uit van de laatste update voor Pokémon GO. Deze is sinds vorige week live en voegt een quest-systeem en een verhaallijn toe.

Bij de Field Research Quests moet je elke dag een taak uitvoeren. In ruil hiervoor krijg je een stempel. Na het verzamelen van zeven stempels beloont de app je op verschillende manieren, zoals items, raid passes of zelfs Pokémon. Momenteel krijg je een kans om Moltres te vangen. Bekijk ook ons artikel over Pokémon Go Research Quests, Field Research en Research Breakthroughs voor alle details over hoe de nieuwe spelmodus werkt.

1
2
3

Moltres was eerder zeer zeldzaam en kon enkel gedurende een korte periode gevangen worden na het winnen van EX raids. Dit maakte het voor spelers die in afgelegen gebieden wonen erg lastig om de legendarische Pokémon te vangen.

Naast Field Research Quests bevat de Pokémon GO update ook een verhaallijn. Op het einde van deze verhaallijn mag je momenteel de mythische Pokémon Mew aan je collectie toevoegen. In ons artikel over het Pokémon Go Mew Event lees je hoe dat in zijn werk gaat.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Sony en Microsoft stellen voorlopig geen gamereleases uit

Maar de gezondheid van de medewerkers is het belangrijkste.

Gerucht: Dit zijn de nieuwe playlists voor Call of Duty: Warzone

Spelen we weldra in teams van twee of vier?

Call of Duty: Warzone verhoogt prijzen loadout drops

Prijsstijging levert eerlijkere sessies op.

Sony vertraagt downloadsnelheid door coronacrisis

Moeilijke tijden vragen harde maatregelen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread