Ontwikkelaar Epic Games meldt dat Fortnite Battle Royale update 3.4 onder andere een geleide raket toevoegt. De game krijgt ook tijdelijke content die in het teken van Pasen staat.

Zo is de granaatwerper in Fortnite tijdelijk aangepast zodat deze eieren afvuurt. Epic hint tevens naar een speciaal Paas-evenement voor de Save the World-modus. Een eerste afbeelding lijkt te suggereren dat je in de modus eieren tegen zombies moet beschermen.

De patch voegt ook een hunting rifle en een kruisboog aan Sniper Shootout toe. De Magnum is echter uit de modus verwijderd. Je kunt ook niet meer herstellen zodra je wordt uitgeschakeld in Sniper Shootout.

Update 3.4 wordt op 29 maart voor alle versies van Fortnite Battle Royale uitgebracht. Vanaf 29 maart krijgen Twitch Prime-abonnees ook een aantal exclusieve Fortnite-voorwerpen. Zo krijgen abonnees de de Instigator Pickaxe en meerdere skins.

Fortnite blijft ondertussen records vestigen. Zo heeft YouTuber elrubius een stream record met Fortnite gevestigd. Op de site lees je ook nog eens onze Fortnite Battle Royale tips en tricks.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Steam Winter Sale startdatum bekendgemaakt

Evenals de genomineerden voor de Steam Awards.

Close to the Sun aangekondigd

Tes-laat niet lang op zich wachten.

Update 0.10.0 voor PUBG Mobile voegt Vikendi-map toe

Tijd om je medespelers koud te maken.

Advertentie