Ontwikkelaar Epic Games meldt dat Fortnite Battle Royale update 3.4 onder andere een geleide raket toevoegt. De game krijgt ook tijdelijke content die in het teken van Pasen staat.

Zo is de granaatwerper in Fortnite tijdelijk aangepast zodat deze eieren afvuurt. Epic hint tevens naar een speciaal Paas-evenement voor de Save the World-modus. Een eerste afbeelding lijkt te suggereren dat je in de modus eieren tegen zombies moet beschermen.

De patch voegt ook een hunting rifle en een kruisboog aan Sniper Shootout toe. De Magnum is echter uit de modus verwijderd. Je kunt ook niet meer herstellen zodra je wordt uitgeschakeld in Sniper Shootout.

Update 3.4 wordt op 29 maart voor alle versies van Fortnite Battle Royale uitgebracht. Vanaf 29 maart krijgen Twitch Prime-abonnees ook een aantal exclusieve Fortnite-voorwerpen. Zo krijgen abonnees de de Instigator Pickaxe en meerdere skins.

Fortnite blijft ondertussen records vestigen. Zo heeft YouTuber elrubius een stream record met Fortnite gevestigd. Op de site lees je ook nog eens onze Fortnite Battle Royale tips en tricks.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Fortnite Island Coins uitgelegd - Waar Coins in de Featured Creative Islands vinden

Hier vind je de Coins in de Fortnite Featured Creative Islands.

Fortnite Expedition Outpost locaties: Waar de Expedition Outposts vinden

Waar je de Expedition Outposts in Fortnite vindt.

Fortnite Time Trials locaties uitgelegd

Op zoek naar de Time Trial locaties? Deze gids zal je helpen.

Meest recent

Advertentie