YouTube-streamer 'elrubius' heeft een nieuw record voor de meest bekeken stream gevestigd. De Spanjaard trok 1,1 miljoen kijkers met zijn Fortnite-stream.

Het vorige record stond op die van 'Ninja', die samen met onder meer rapper Drake op Twitch meer dan 600.000 kijkers trok. Naar de YouTube-stream van 'elrubius' keken dus bijna twee keer zoveel mensen. De Spaanse streamer heeft 28 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal.

De stream was onderdeel van een project waarbij de honderd beste Spaanstalige spelers tegen elkaar Fortnite Battle Royale speelden. Aangezien alle andere spelers op dat moment ook op YouTube streamden, ligt het aantal kijkers van die stream vermoedelijk dus nog veel hoger.

Ontwikkelaar Epic Games ziet de populariteit van Fortnite enorm stijgen. Zo is de game in februari op het vlak van inkomsten en aantal Twitch-kijkers voor het eerst concurrent PlayerUnknown's Battlegrounds voorbijgestreefd.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Advertentie