Monster Hunter World update 2.0 is nu beschikbaar en bevat onder andere het monster Deviljho.

Deviljho is zeer agressief en kan Rank 6 en 7 quests binnenvallen, alsook High Rank Expeditions. Van het monster kunnen jagers het Vangis armor set maken. Je komt Deviljho pas in de game tegen als je de investigation naar de '??? Rathian' hebt voltooid.

1

De update verbetert ook de laadtijden van de game, laat je de tekstgrootte aanpassen en geeft je de mogelijkheid om spelers uit je online sessie te schoppen. Bovendien kunnen aanvallen van medespelers je niet meer uit je carve-animaties slaan, als je een monster aan het stropen bent.

Tot slot heeft Capcom een aantal balansaanpassingen gemaakt, alsook kleine bugs opgelost. De volledige lijst met aapassingen staat op de Monster Hunter World site. Op de site kun je de Monster Hunter World review nogmaals lezen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth