De Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster lijkt steeds waarschijnlijker. Dat melden diverse bronnen nadat een pagina van de game op Amazon Italy is verschenen.

Opvallend is dat de remaster geen multiplayer bevat. Die was wel inbegrepen bij Call of Duty: Modern Warfare Remastered, dat vorig jaar lanceerde. Verder is op de productpagina te zien dat Modern Warfare 2 Remastered op 30 april uitkomt.

Gamesite CharlieIntel geeft aan dat de remaster daadwerkelijk in de maak is. Ook bronnen van Eurogamer.net bevestigen dat Modern Warfare 2 een remaster krijgt. Uitgever Activision heeft tot dusver echter nog niet op de berichten gereageerd.

Eerder deze maand onthulden Activision en Treyarch de Call of Duty: Black Ops 4 release. Volgens geruchten speelt die game zich opnieuw in de moderne tijd af.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo