Erachter zien te komen waar de Llama, Fox, en de Crab verstopt zitten is een van Fortnite's vele Weekly Challenges.

Het voltooien van die uitdagingen geeft je extra XP om de verschillende Season 3 rewards vrij te spelen. Je moet wel in het bezit zijn van een Battle Pass om die uitdagingen te doen.

Als je net met Fortnite begint helpen onze Fortnite tips je waarschijnlijk met enkele handige hints.

Hoe 'Visit a Llama, Fox, and a Crab' in Fortnite werkt

Voor de Week 1 Challenges krijg je de volgende opdracht:

  • Bezoek de Llama, Fox en een Crab (3 totaal, 5 Battle Stars)
week1challenges

Op het eiland zijn drie grote objecten geplaatst, die op een Llama, Fox en een Crab lijken. Alhoewel ze vrij groot zijn kan het voorkomen dat je ze niet kunt vinden.

Het enige wat je moet doen is in de buurt komen van de objecten. Je hoeft ze niet aan te raken of er naast te staan. Alleen al in de buurt van de Llama, Fox en Crab komen moet voldoende zijn.

Net zoals de andere uitdagingen hoef je dit niet allemaal in een match te doen. Als je vergeten bent welke objecten je al gehad hebt kun je de Challenges List in de lobby raadplegen.

Net zoals bij andere uitdagingen moet je dat doen wanneer je een match speelt (je kunt namelijk niet alleen het eiland verkennen), dus moet je ervoor zorgen dat je zo weinig mogelijk tegen andere spelers vecht.

Hou er rekening mee dat je de match af moet maken. Anders voltooi je de uitdaging niet.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Eerst en vooral moet je weten hoe je de Fortnite Week 9 Challenges voltooid. Zoals waar je de Fortnite Taco Shops en Fortnite Moisty Mire Treasure Map kunt vinden. Ook oudere challenges zoals de Fortnite Vending Machines, Fortnite Dance Floors en Fortnite Three Boats vind je nog steeds op de site. Vergeet ook niet de Fortnite Hidden Gnomes of Fortnite Retail Row Treasure Map, want die zijn verrassend moeilijk te vinden. En wil je misschien Fortnite mobile spelen?

De locaties van de Llama, Fox en Crab in Fortnite

Je moet alle objecten bezoeken om de uitdaging te voltooien. De locaties zijn als volgt:

mapcrab

Specifiek:

De Llama tref je aan de noordwestelijke kant van het eiland aan. Net boven Junk Junction.

llama

De Fox tref je aan de noordoostelijke kant van het eiland aan. Tussen Wailing Woods en de kust.

fox

De Crab tref je aan de zuidoostelijke kant van het eiland aan. Net op een plateau ten zuiden van Moisty Mire. Je moet daar waarschijnlijk landen om er succesvol te komen.

crab

Vanwege de posities op het eiland is het een stuk makkelijker als je op die locaties landt, voordat je landinwaarts trekt.

Dat houdt in dat je waarschijnlijk drie verschillende matches moet spelen voordat je de uitdaging haalt, maar dat bespaart je de stress van de steeds kleiner wordende cirkel.

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie