Koopgids: de beste Nintendo Switch accessoires en deals

Switchen naar de beste opties.

Proficiat met je Nintendo Switch! Een console is natuurlijk niks zonder enkele handige accessoires, dus hebben wij deze lijst opgesteld zodat jouw Switch vlot en comfortabel speelt. Van Joy-Cons en een Pro Controller, tot draagtassen en bescherming voor je scherm: dit zijn de beste accessoires en deals.

Nintendo Switch Dock

De Nintendo Switch Dock is ook beschikbaar als een apart accessoire. Naast de dock die je krijgt bij aankoop van je console, kun je dus nog een extra dock kopen voor als je je Switch in een ander huis, of in je kantoor, of waar dan ook wilt laden opladen. Koop je een dock, dan bevat de doos ook een HDMI kabel en een Switch AC adapter.

Joy-Cons

joycons

De Switch is de console bij uitstek voor multiplayergames. Spelen met vrienden of familie is heel fijn, maar je hebt er uiteraard wel extra controllers voor nodig. Joy-Cons komen in verschillende configuraties, afhankelijk of je gewoon de linkse (L), de rechtse (R) of beide wilt kopen. Dan volgt de moeilijkste keuze van al: de kleur die je wilt kopen. Naast elegant grijs of volledig rood, kun je ook voor blauw, roze of groene neon gaan.

Joy-Con Neon Green en Neon Pink Controller set

Om de release van het kleurrijke Splatoon 2 te vieren kwam deze Neon Green and Pink Joy-Con set uit. Het is de tweede echte kleurvariant na de lumineuze gele Joy-Cons voor de ARMS release.

Joy-Con Pair Neon

Joy-Con Pair Grey

Joy-Con Left

Joy-Con Right

Joy-Con Strap blauw

Joy-Con Strap rood

Joy-Con Strap grijs

Pro Controller

pro_controller

Voor sommige games zul je snakken naar de meer bekende vorm en lay-out van een standaard controller. Daarom biedt Nintendo de Switch Pro Controller aan, met twee joysticks, een D-pad en face buttons. De controller is draadloos en werkt met zo goed als alle Switch games.

Joy-Con Charging Grip

Vergeet niet dat de Joy-Con Grip die bij je console is inbegrepen de niet-laadbare variant is. Om je Joy-Cons op te laden moet je ze dus in de dock plaatsen. Daarom heb je misschien liever de handige Joy-Con Charging Grip, waardoor je je controllers tijdens het spelen kunt opladen.

Draagtassen

zelda

De Switch is uiteraard niet enkel een console om thuis te gebruiken, maar ook een zeer capabele handheld. Natuurlijk zie je er dus naar uit om je Switch mee te pakken terwijl je ergens naartoe gaat, maar als je zoals ons bent wil je je kostbare Switch niet zomaar in j rugzak proppen met andere voorwerpen. Daarom is het handig om aan een kleine tas te denken waarmee je je Switch kunt beschermen terwijl je reist. Opties genoeg, en wij zetten de beste voor jou op een rijtje:

Nintendo Switch AC Adapter

Bij aanschaf van de Switch krijg je een AC Adapter, maar het kan nooit kwaad om een tweede te hebben als je wilt kunnen opladen in verschillende kamers.

Joy-Con Wheel Pair

wheel_pair

Geen Nintendo console zonder een racewiel. Deze keer gaat Nintendo volledig voor het speciale en biedt het een soort schelpen aan waarin je je Joy-Cons kunt steken om te gebruiken voor games zoals Mario Kart 8 Deluxe Edition.

Power Banks

Speel je een intensieve game zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild op de handheld modus, dan gaat je batterij er onder lijden. Na drie uur moet je je epische gamesessie onderbreken, en dat zou zonde zijn. Daarom is het handig om een Power Bank te overwegen. Deze draagbare batterijen houden je apparaten in leven wanneer je niet in de buurt bent van een stopcontact.

De Switch gebruikt USB-C verbindingen, waardoor er minder opties zijn dan we je zouden willen geven, maar uit onze testen is de Anker PowerCore+ naar voren gekomen als de winnaar. Deze zeer compacte power bank kan maar liefst zeven smartphones opladen, dus ook je Switch zal er van kunnen genieten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread