Shadow of the Tomb Raider officieel onthuld

Info was al eerder gelekt.  

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar Eidos Montreal hebben Shadow of the Tomb Raider onthuld. De game lanceert op 14 september op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het bestaan van Shadow of the Tomb Raider is twee jaar geleden al gelekt. De naam van de game dook op op een laptop van een medewerker van Eidos Montreal. Daarnaast is de officiële onthulling van de game ook al enige dagen geleden gelekt.

Square bevestigt nu dat Shadow of the Tomb raider het laatste deel is in een trilogie die de oorsprong van Lara Croft's carrière als schatzoeker laat zien. Een eerste trailer van de game laat onder andere zien dat de game zich in Zuid-Amerika afspeelt.

Er is meer Tomb Raider-gerelateerd nieuws. Zo komt vandaag de Tomb Raider film met Alicia Vikander (Ex Machina) uit. Square Enix komt binnenkort ook met remasters van de eerste drie Tomb Raider games.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread