Dota 2 krijgt een optionele abonnementsvorm. Dat laat ontwikkelaar Valve weten.

voor 3,99 dollar krijg je Dota Plus, waarmee je toegang krijgt tot 'extra functies en utilities'. Een van die functies is de Plus Assistant, een in-game tool die jouw gameplay bijhoudt en op basis daarvan suggesties maakt over je abilities en loadout.

Het abonnement is een evolutie van de Battle Pass en geeft toegang tot progressiebonussen op basis van je gespeelde personages en extra uitdagingen. Voor het voltooien van uitdagingen krijg je beloningen zoals extra voice line slots of in-game currency.

Op de Dota 2 site lees je alles over Dota Plus. Ik vraag me af of de Dota 2 AI van Elon Musk ook een abonnement gaat afnemen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

The International trekt dit jaar naar Canada

Naar het stadion van de Vancouver Canucks.

Week-eindbazen #46

Wat spelen we dit weekend?

Week-eindbazen #45

Wat spelen we dit weekend?