Een tijdelijke aankondiging op Amazon doet vermoeden dat er een nieuwe Splinter Cell game in de maak is. Op de Canadese versie van de online winkel was er gedurende korte tijd een pagina voor Splinter Cell 2018 te vinden.

Splinter Cell Blacklist: is de voorlopig laatste game in de serie en lanceerde in 2013. In die game was de iconische stealth uit de serie nog steeds aanwezig, maar kon je daarnaast ook missies voltooien met een meer actiegerichte aanpak.

12

in 2017 liet Ubisoft-topman Yves Guillemot nog weten dat 'Splinter Cell een serie is waar we regelmatig over spreken', maar dat fans 'nog even moeten wachten op een nieuwe aankondiging'.

Sinds 2013 heeft Ubisoft wel nog verschillende andere Tom Clancy games gelanceerd. Zo is vorig jaar Ghost Recon Wildlands uitgebracht. Yvo's Ghost Recon Wildlands review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content