Xbox One-versie Fortnite Battle Royale krijgt cross-play met andere platformen

Allemaal samen.

De Xbox One-versie van Fortnite Battle Royale krijgt binnenkort cross-platform ondersteuning met de andere versies van de game. Tot op heden is de Xbox One het enige platform waarop geen cross-play mogelijk is.

Vorig jaar was Fortnite Battle Royale al even cross-platform tussen PlayStation 4 en Xbox One na een configuratieprobleem bij Epic Games. Het is nog niet bekend vanaf wanneer Xbox One-spelers aan de slag kunnen met de cross-play functionaliteit.

Recent kondigde Epic Games aan dat Fortnite Battle Royale naar Android en iOS komt. Ook voor die platformen komt er cross-play functionaliteit.

Update: inmiddels is Fortnite Battle Royale beschikbaar op smartphones. Klik op de link voor meer info over Fortnite Mobile iOS invites. Wil je beter leren spelen of meer weten over Fornite, lees dan zeker onze Fortnite tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread