Frostpunk releasedatum uitgesteld

Aprilse grillen.

11 bit studios heeft de releasedatum voor Frostpunk bekendgemaakt. De komt komt uit op 24 april. De game is daarmee een maand uitgesteld, want eerder was de Frostpunk release aangekondigd voor eind maart.

Frostpunk is de nieuwe game van de makers van This War of Mine, en schetst opnieuw een zeer pessimistisch toekomstbeeld voor de mensheid. Op een bevroren aarde probeer jij een nieuwe samenleving uit te bouwen, waarbij de game je telkens opnieuw voor morele dilemma's plaatst.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om kinderarbeid in te voeren om de productiviteit en dus de levenskansen van je samenleving te verhogen. Ook kun je mensenvlees serveren wanneer je voedselvoorraden slinken.

Frostpunk komt exclusief voor de pc uit. Sander zijn This War of Mine: The Little Ones review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread