11 bit studios heeft de releasedatum voor Frostpunk bekendgemaakt. De komt komt uit op 24 april. De game is daarmee een maand uitgesteld, want eerder was de Frostpunk release aangekondigd voor eind maart.

Frostpunk is de nieuwe game van de makers van This War of Mine, en schetst opnieuw een zeer pessimistisch toekomstbeeld voor de mensheid. Op een bevroren aarde probeer jij een nieuwe samenleving uit te bouwen, waarbij de game je telkens opnieuw voor morele dilemma's plaatst.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om kinderarbeid in te voeren om de productiviteit en dus de levenskansen van je samenleving te verhogen. Ook kun je mensenvlees serveren wanneer je voedselvoorraden slinken.

Frostpunk komt exclusief voor de pc uit. Sander zijn This War of Mine: The Little Ones review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Frostpunk release en info onthuld

Van de makers van This War of Mine.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.