Ubisoft heeft nieuwe details onthuld over de campaign van Far Cry 5. Volgens de uitgever is de campaign ongeveer 25 uur lang, maar is de uiteindelijke speelduur vooral afhankelijk van je eigen speelstijl.

Ubisoft benadrukt dat de game tal van optionele activiteiten bevat om je speelduur te verlengen. Zo is het mogelijk om te vissen en te jagen. Daarnaast is de campaign ook volledig in co-op te spelen. Ten slotte bevat de game een map-editor waarin je zelf mappen en zelfs volledige nieuwe modi voor de game maakt.

Far Cry 5 lanceert op 27 maart voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees in afwachting zeker eens onze Far Cry 5 preview.

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Far Cry 5 Prepper Stash locaties: de oplossingen voor alle Prepper Stashes

Zo vind je alle Prepper Stash locaties in Far Cry 5 en los je de puzzel op!

The Witcher-serie krijgt acht afleveringen

Lanceert vermoedelijk in 2020.

Week-eindbazen #16

Wat spelen we dit weekend?

Advertentie