Ontwikkelaar Daybreak Game Company laat weten dat H1Z1 vanaf vandaag free-to-play is. Alle modi in de game zijn vanaf nu gratis te spelen. Met echt geld koop je daarnaast onder andere nieuwe outfits en loot crates.

Wie de game eerder al kocht, krijgt een 'H1Z1 Appreciation Pack'. Die bevat drie exclusieve skins, 10 Victory Crates en 10.000 Skulls. Daybreak Game Company bedankt ook alle spelers die de game reeds gekocht hebben.

De beslissing om de game free-to-play te maken is enigszins verrassend, aangezien H1Z1 pas enkele weken geleden Early Access heeft verlaten. Vermoedelijk hoopt de studio om op deze manier het succes van concurrenten Fortnite: Battle Royale en PlayerUnknown's Battlegrounds te evenaren.

Ook voor Fortnite: Battle Royale is de beslissing om free-to-play te gaan immers positief uitgedraaid. Vorige maand raakte nog bekend dat Fortnite: Battle Royale een piek van 3,4 miljoen spelers heeft bereikt.

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Comments (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Ontwikkelaar H1Z1 biedt verbannen spelers kans om terug te keren

Maar dan moeten ze wel een YouTube-filmpje maken.

Sony onthult MMO-zombiegame H1Z1

Verschijnt eerst op pc, later op PlayStation 4.

Fortnite Battle Royale tips en tricks, tips om te bouwen, en verschillen met PUBG

Of je nu nieuw bent bij Battle Royale games, of een veteraan bent.

Fortnite - Bullseye locaties uitgelegd

Hier moet je op de Bullseyes landen in Fortnite.

Fortnite - De Llama, Fox en Crab locaties uitgelegd

Hier vind je de mysterieuze Llama, Fox en Crab in Fortnite.

Meest recent

VideoTrailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

Advertentie