Volgens ingewijde Marcus Sellars hebben third-party ontwikkelaars eerder dit jaar dev kits voor de PlayStation 5 van Sony ontvangen. Het gerucht is nog niet bevestigd.

Sellars lekte eerder ook al informatie over Call of Duty: Black Ops 4 en de datum van een nieuwe Nintendo Direct-uitzending. Het is onbekend waar hij de informatie over de dev kits vandaan heeft, dus de informatie kan ook heel goed gedeeltelijk of volledig onjuist zijn.

Dev kits zijn een soort pc's met specificaties die overeenkomen met huidige of toekomstige consoles. Ontwikkelaars kunnen dev kits gebruiken om de capaciteiten van een console te testen. Ze dienen ook als basis voor het ontwikkelen van nieuwe games.

Sony lijkt ondertussen nog druk bezig met het uitbrengen van games en updates voor zijn huidige console. Zo is firmware update 5.50 voor de PlayStation 4 officieel uitgebracht. Er is tevens een PlayStation 4 met een God of War thema onthuld.

Wil je meer weten? Hier lees je over de PlayStation 5 release, prijs, specs, games en alles wat we weten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content