Ontwikkelaar Treyarch en uitgever Activision hebben de Call of Duty: Black Ops 4 release onthuld. De game lanceert op 12 oktober op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De studio brengt tevens een korte teaser trailer voor de game uit die onder andere het logo van de game onthult. Daarmee bevestigt Treyarch eerdere geruchten over het Call of Duty: Black Ops 4 logo.

Verder laat het berijf weten dat er op 17 mei een 'community event' voor Call of Duty: Black Ops 4 wordt georganiseerd. De kans is groot dat er tijdens dat evenement meer informatie over de game wordt onthuld.

De onthulling van Black Ops 4 is nog vrij summier. Zo weten nog steeds niet wat de setting van de game precies is. Eerder doken er echter al geruchten over Call of Duty: Black Ops 4 op die aangeven dat de game zich in de moderne tijd afspeelt. De tijd zal het leren.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Call of Duty: Black Ops 4 release, multiplayer, zombies, battle royale, DLC en alles wat we weten.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content