Square Enix heeft een teaser trailer uitgebracht van Valkyrie Profile Lenneth, wat erop duidt dat de studio werkt aan een port of een remaster van de game.

Valkyrie Profile is een JRPG die in 1999 op de PlayStation is uitgebracht. De Lenneth-versie is een heruitgave op de PSP, die nieuwe en herwerkte cutscenes bevat. De ontwikkelaar heeft ook een Japans twitteraccount aangemaakt en belooft spoedig meer informatie te delen.

Square Enix is momenteel druk in de weer om zijn oude titels opnieuw uit te brengen. Secret of Mana heeft een remake gekregen, en onlangs is Chrono Trigger naar de pc gebracht.

Hopelijk weet Square Enix dat zijn fans kieskeurig zijn, en dat Valkyrie Profile erg geliefd is. Ik hou m'n hart vast, en hoop vooral dat de game meer liefde krijgt dan Chrono Trigger onlangs heeft gekregen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content