Ubisoft heeft ontwikkelaar Blue Mammoth Games gekocht. Die Amerikaanse studio heeft 21 medewerkers en werkt momenteel aan free-to-play game Brawlhalla.

Brawlhalla is momenteel al in Early Access beschikbaar voor de pc en de PlayStation 4.Volgens Ubisoft is het 'de meest gespeelde fighting game op de pc en een van de meest populaire free-to-play games voor de PlayStation 4'.

Volgens Ubisoft-medewerkers Laurent Detoc past de overname binnen de nieuwe strategie van Ubisoft om spelers te voorzien van 'langlopende, entertainende game-ervaringen'. Ook Rainbow Six Siege past binnen die strategie. Onlangs raakte bekend dat Rainbow Six Siege 25 miljoen spelers heeft.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content