Volgens bronnen die 'bekend zijn met de plannen van Electronic Arts' bevat de nieuwe Battlefield game loot boxes.

De loot boxes bevatten volgens de bronnen alleen cosmetische items die geen impact op de gameplay hebben. Dat is in tegenstelling tot de Star Wars: Battlefront 2 loot boxes, die fel zijn bekritiseerd.

Eerder is er gespeculeerd dat Battlefield: Bad Company 3 in ontwikkeling is. De game speelt zich mogelijk tijdens de Vietnamoorlog af. Dat gerucht is door DICE ontkracht, maar de ontwikkelaar geeft wel aan te luisteren naar de wens voor een vervolg.

Electronic Arts heeft aangekondigd dat de nieuwe Battlefield tijdens EA Play 2018 wordt getoond.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content