Ontwikkelaar Square Enix heeft Chrono Trigger voor de pc uitgebracht. De game is nu verkrijgbaar via Steam.

De pc-versie van Chrono Trigger is een directe port van de Android- en iOS-versie van de game. Deze versie bevat onder andere een aangepaste interface. De sprites van de personages en monsters in Chrono Trigger zijn ook voorzien van een filter.

Verder beschikt Chrono Trigger op de pc over de Lost Sanctum dungeon die eerder ook in de Nintendo DS-versie van de game zat. Ook de Dimensional Vortex dungeon is speelbaar in de Steam-versie van Chrono Trigger.

Chrono Trigger is oorspronkelijk in 1995 uitgebracht voor de SNES. Ontwikkelaar Square heeft de game aanvankelijk enkel in Japan en de Verenigde Staten uitgebracht. Pas in 2008 is Chrono Trigger voor het eerst officieel naar Europa gekomen, middels de DS-versie.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

De eerste keer: Chrono Trigger

Naar het verleden, heden en de toekomst en daar voorbij!

Chrono Trigger komt naar PSN

Verschijnt volgende week al in de VS!