Bekijk: 15 minuten nieuwe Kirby Star Allies gameplay

Too cute.

Op 16 maart komt Kirby Star Allies uit op de Nintendo Switch. Vandaag kunnen we echter al 15 minuten nieuwe gameplay tonen.

Kirby Star Allies is de eerste HD Kirby game op de Nintendo Switch. In de game rekruteer je drie vijanden of drie van je vrienden om je doorheen de levels te helpen. Hierbij maak je gebruik van bekende superkrachten zoals wind, water, vuur en elektriciteit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread