De Solid Gold Limited Time Mode voor Fortnite Battle Royale is vanaf nu speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat laat ontwikkelaar Epic Games weten via Twitter.

De Solid Gold Limited Time Mode staat volledig in het teken van gouden oftewel 'legendary' wapens. Tot deze zeldzame klasse behoren onder meer de SCAR, sniper rifles, een minigun, silenced pistol en rocket launcher. Deze vind je nu overal verspreid over de map.

Fortnite lijkt regelmatig updates te ontvangen. Zo zijn er bijvoorbeeld jetpacks in aantocht. Deze zijn onderdeel van Epics toekomstplannen voor Fortnite Battle Royale.

Update: inmiddels is Fortnite Battle Royale beschikbaar op smartphones. Klik op de link voor meer info over Fortnite Mobile iOS invites. Wil je beter leren spelen of meer weten over Fornite, lees dan zeker onze Fortnite tips.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Advertentie