Nieuwe Battlefield 5 tijdens EA Play 2018 te spelen

Reveal trailer reeds in productie. 

Electronic Arts laat weten dat de nieuwe Battlefield tijdens EA Play 2018 te spelen is. Het evenement duurt van 9 tot 11 juni en vindt plaats in het Hollywood Palladium in Los Angeles.

Volgens de uitgever is ontwikkelaar DICE inmiddels begonnen met de productie van de reveal trailer. Eerder maakte het bedrijf al bekend dat de nieuwe Battlefield in oktober uitkomt. Anthem is daarvoor speciaal naar begin 2019 uitgesteld.

bfvn

Verder wordt er bij de ontwikkeling van de game ook goed naar het succes van PlayerUnknown's Battlegrounds en Fornite Battle Royale gekeken. Electronic Arts benadrukt wel dat het niet van plan is om met een soortgelijke modus te komen.

Inhoudelijk is er nog niets over de nieuwe Battlefield onthuld. Wel gaan er langer geruchten dat het om Bad Company 3 gaat en dat de game zich tijdens de Vietnamoorlog afspeelt. In de tussentijd heb je nog de Battlefield 1: Apocalypse DLC om je mee te vermaken.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Battlefield 5 release, battle royale, multiplayer, Premium Pass en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread