Harvest Moon-ontwikkelaar kondigt Little Dragons Café aan

Tournée générale.

Ontwikkelaar Aksys Games heeft Little Dragons Café aangekondigd. Aksys Games is de nieuwe studio van Yasuhiro Wada, de hoofdontwikkelaar van onder andere Harvest Moon en Story of Seasons.

In Little Dragons Café speel je als een broer en zus die samen een restaurant uitbaten. Zo leer je onder andere nieuwe recepten om je menu uit te breiden en ga je in de natuur op zoek naar nieuwe ingrediënten om je gerechten op te fleuren.

12

Tegelijk proberen broer en zus een jonge draak op te voeden. Met de hulp van die draak proberen ze hun moeder te wekken uit een diepe slaap. Ten slotte bevat de game een sociale compontent, waarbij je je populariteit probeert te verhogen door je dorpsgenoten te helpen.

Little Dragons Café lanceert komende zomer voor de PlayStation 4 en de Switch. Een exacte releasedatum is er nog niet. Vorig jaar lanceerde nog Story of Seasons: Trio of Towns. Marcel zijn Story of Seasons: Trio of Towns review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread