Final Fantasy 15 krijgt demo op de pc

Gordon Freeman komt ook buurten.

Ontwikkelaar Square Enix meldt dat de pc-versie van Final Fantasy 15 een gratis demo krijgt. Je kunt de proefversie van de game vanaf volgende week downloaden via Steam, Origin en de Windows 10 store.

De demo bevat het volledige eerste hoofdstuk van Final Fantasy 15. Je hebt tevens de mogelijkheid om alle quests uit het eerste hoofdstuk te spelen.

Square Enix geeft verder aan dat je een aantal extra in-game items krijgt als je de pc-versie van Final Fantasy 15 van tevoren bestelt. Zo krijg je een Half-Life pack als je de game tussen 22 februari en 1 mei bestelt via Steam. Dat pakket geeft je onder andere een HEV Suit.

1

Als je Final Fantasy 15 via de Windows 10 Store bestelt, dan krijg je de optie om je save files van de Xbox One-versie van de game te importeren. Een toekomstige update voegt ook cross-play toe tussen Windows 10 en de Xbox One voor de Comrades DLC.

De pc-versie van Final Fantasy 15 komt standaard met de content uit de Final Fantasy 15 Royal Edition. De nieuwe features zijn ook los verkrijgbaar als DLC voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De systeemeisen van Final Fantasy 15 op de pc bekijk je hier nog eens.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread