PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt binnen de vier maanden nieuwe map

Nadat alle cheaters uit de game zijn verwijderd.

Ontwikkelaar Bluehole laat weten dat er een derde map voor PlayerUnknown's Battlegrounds in de maak is. Een meer concreet overzicht van de toekomstplannen voor de game volgt volgende maand, maar de nieuwe map komt in elk geval nog voor eind juni uit.

Het is nog niet geweten waar de nieuwe map zich bevindt. In de huidige twee mappen trek je samen met 99 andere spelers naar Rusland en Centraal-Amerika. Volgende maand licht de ontwikkelaar verder toe welke nieuwe features er de eerste helft van dit jaar nog op de agenda staan.

Momenteel werkt Bluehole vooral aan een aantal maatregelen die het aantal cheaters in de game moeten beperken. Daardoor heeft het ontwikkelen van andere content voor de game vertraging opgelopen.

PlayerUnknown's Battlegrounds laceerde vorig jaar voor de pc en de Xbox One. Op de site lees je onze PlayerUnknown's Battlegrounds tips & tricks.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread