Mega Man Legacy Collection 1 en 2 komen naar de Nintendo Switch

Zijn blijkbaar mega-mans genoeg.

Ontwikkelaar Capcom laat weten dat de Mega Man Legacy Collection en Mega Man Legacy Collection 2 naar de Nintendo Switch komen. Beide pakketten zijn vanaf 22 mei beschikbaar op de console.

De eerste Legacy Collection bestaat uit de eerste zes Mega Man-games voor de NES. De bundel bevat tevens illustraties van ongebruikte Robot Masters en een jukebox voor muziek uit de games. De Switch-versie bevat tevens 11 challenges die door fans zijn gemaakt.

De Mega Man Legacy Collection 2 bevat Mega Man 7 tot 10. Dit pakket heeft verder dezelfde extra's als de eerste Legacy Collection. Je kunt ook Mega Man amiibo gebruiken om specifieke challenges voor de Switch-versie van de game te ontgrendelen.

Beide pakketten zijn digitaal los verkrijgbaar voor 19,99 dollar per stuk. Capcom geeft tevens en fysieke bundel met beide Collections uit. Dat pakket is voor 39,99 dollar verkrijgbaar. De fysieke versie komt voorlopig alleen naar de VS.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread