Volgens een classificatie van het Australische Rating Board wordt de Switch-versie van Dark Souls: Remastered ontwikkeld door Virtuos. De studio maakte eerder de Switch-versie van L.A. Noire.

Verder heeft het Chinese bedrijf gewerkt aan games als Assassin's Creed: The Ezio Collection, Final Fantasy 12: The Zodiac Age en de Final Fantasy X/X-2 HD Remaster. Uitgever Bandai Namco heeft nog niet op het nieuws gereageerd.

Eerder raakte tevens bekend dat Dark Souls: Remastered ook naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One komt. De ontwikkeling van deze versie is in handen van het Poolse QLOC. Die studio heeft onder andere aan ports van Dragon's Dogma: Dark Arisen en Resident Evil 6 gewerkt.

Begin dit jaar is Dark Souls: Remastered aangekondigd. Inmiddels is er ook technische informatie over Dark Souls: Remastered onthuld. Op de redactie wordt er halsreikend naar de game uitgekeken. Zo worstelt Michiel met anger issues.

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Redacteur

Johnny houdt van duistere en gewelddadige games. Is daarnaast ook gek op bloemschikken. Je kunt hem verder van alles vragen over gamedesign, films, series en Warhammer.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Comments (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content