Switch-versie Dark Souls: Remastered in handen van Virtuos

Stond eerder in voor de Switch-versie van L.A. Noire.

Volgens een classificatie van het Australische Rating Board wordt de Switch-versie van Dark Souls: Remastered ontwikkeld door Virtuos. De studio maakte eerder de Switch-versie van L.A. Noire.

Verder heeft het Chinese bedrijf gewerkt aan games als Assassin's Creed: The Ezio Collection, Final Fantasy 12: The Zodiac Age en de Final Fantasy X/X-2 HD Remaster. Uitgever Bandai Namco heeft nog niet op het nieuws gereageerd.

Eerder raakte tevens bekend dat Dark Souls: Remastered ook naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One komt. De ontwikkeling van deze versie is in handen van het Poolse QLOC. Die studio heeft onder andere aan ports van Dragon's Dogma: Dark Arisen en Resident Evil 6 gewerkt.

Begin dit jaar is Dark Souls: Remastered aangekondigd. Inmiddels is er ook technische informatie over Dark Souls: Remastered onthuld. Op de redactie wordt er halsreikend naar de game uitgekeken. Zo worstelt Michiel met anger issues.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread