Steam Lunar New Year Sale is van start gegaan

Uitverkoop.

De allereerste Steam Sale van 2018 is officieel van start gegaan. Tijdens de Lunar New Year Sale zijn er diverse aanbiedingen in de Steam Store te vinden. De uitverkoop loopt van 15 februari tot en met 19 februari.

Enkele titels die met de uitverkoop mee doen zijn Cuphead, Dark Souls 3, DiRT Rally, Nioh, The Witcher 3 en Wolfenstein 2: The New Colossus. Kortingen variëren van 10 procent tot 90 procent.

slnys

De eerdere geruchten over de startdatum van de Lunar New Year Sale zijn dus correct. In 2016 hield Valve ook een soortgelijke uitverkoop, maar in 2017 moesten klanten het zonder een Lunar New Year Sale doen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread