Ontwikkelaar Kadokawa Games heeft God Wars: Nihon Shinwa Taisen onthuld. De game is een geüpdatete versie van God Wars: Future Past en komt uit voor de PlayStation 4, PlayStation Vita en Switch.

Nihon Shinwa Taisen bevat nieuwe episodes, scenario's en meerdere eindes. De snelheid van gevechten is verhoogd en je kunt teams tot wel acht mensen vormen. Personages uit de Labyrinth of Yomi DLC zijn ook van de partij. Ten slotte is er een hogere level cap en moeilijkheidsgraad.

God Wars: Future Past is een tactische RPG van de makers van Natural Doctrine. De game is gebaseerd op Japanse folklore. Het is nog onbekend of deze game enkel in Japan lanceert. Een specifieke Westerse releasedatum ontbreekt vooralsnog.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content