Day one patch voor Kingdom Come: Deliverance is 27 GB groot

Even wachten.

Kingdom Come: Deliverance lanceert met een day one patch van 27,8 GB. Dat blijkt uit de bevindingen van Eurogamer.net.

"De realiteit van het maken van games is dat de versie van de game die in de winkels komt te liggen ver van te voren af moet zijn", aldus uitvoerend producent Martin Klima.

"We hadden de extra tijd kunnen gebruiken om te rusten, of om extra content te maken en die als DLC te verkopen. We hebben echter besloten om verder te werken aan verbeteringen."

20180212100704

Volgens Martin Klima zorgt de patch ervoor dat de quests beter gebalanceerd zijn, progressie vloeiender is, dat de game beter loopt en dat ieder facet van de game afgewerkt is.

"Het grootste probleem is dat de meeste data in de oude versie vervangen is en dat die opnieuw via een patch gedownload moet worden. Door het grote bestand gaat dat waarschijnlijk even duren, maar het is het wachten waard", aldus Klima.

Aanvankelijk was Warhorse Studios van plan om Kingdom Come: Deliverance eind 2015 uit te brengen, maar de game werd meerdere keren uitgesteld. Kingdom Come: Deliverance lanceert op 13 februari op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread