Bekijk: Kingdom Hearts 3 - D23 Expo Japan 2018 Monsters, Inc. trailer

Monsterlijk.

Kingdom Hearts 3 lanceert in 2018 op de PlayStation 4 en Xbox One. Net zoals in voorgaande delen ga je met Sora, Goofy en Donald Duck naar verschillende werelden, waar je personages uit het portfolio van Disney en Square Enix tegenkomt. In deze trailer ontmoeten Sora, Goofy en Donald de monsters uit de animatiefilm Monsters, Inc.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread