Een studio van Bandai Namco in Singapore werkt aan Metroid Prime 4. Dat meldt Eurogamer.net op basis van verschillende bronnen.

Bandai Namco Singapore bestaat deels uit voormalige LucasArts-werknemers die eerder onder andere aan Star Wars 1313 hebben gewerkt. De studio werkt volgens Eurogamer samen met Nintendo aan de nieuwste Metroid-game.

Eerder doken er al geruchten op dat Bandai Namco verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Metroid Prime 4. Zo liet een Bandai Namco-medewerker onlangs doorschemeren dat hij aan een 'exclusieve first-person/adventure game voor de Nintendo Switch' werkt.

Zowel Bandai Namco als Nintendo hebben nog niet op de geruchten gereageerd. Het blijft dus wachten op een officiŽle bevestiging tot we met zekerheid kunnen stellen dat de berichtgeving van Eurogamer.net ook helemaal juist is.

Metroid Prime 4 is vorig jaar officieel aangekondigd. De game is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch. Een eerste trailer voor de game geeft nog weinig informatie over de nieuwe titel. Zo is onbekend of Metroid Prime nog in 2018 lanceert.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

E3 2018 - Alle Nintendo Switch games die we verwachten te zien

Super Smash Bros.? Metroid Prime 4? Fortnite?

Datum Nintendo E3 2018 presentatie onthuld

Bedrijf organiseert meerdere evenementen.

Killer7 komt naar de pc

In de zevende hemel.