Fortnite Battle Royale bereikt piek van 3,4 miljoen gelijktijdige spelers

Met de nodige serverproblemen tot gevolg.

Epic Games laat weten dat Fortnite Battle Royale een nieuwe mijlpaal heeft bereikt met meer dan 3,4 miljoen gelijktijdige spelers. Die piek bereikte de game afgelopen zondag, met heel wat serverproblemen tot gevolg.

Volgens Epic Games was het voor spelers afgelopen weekend meermaals onmogelijk om in te loggen door de overbelasting van de servers. De ontwikkelaar verontschuldigt zich en belooft om maatregelen te nemen om dit in de toekomst te vermijden.

Fortnite Battle Royale lanceerde vorig jaar in Early Access. Deze week kondigde Epic Games ook al een Fortnite Battle Royale valentijnsevenement aan. Lees zeker ook eens onze Fortnite Battle Royale strategie voor een top 5 plaats.

Update: inmiddels is Fortnite Battle Royale beschikbaar op smartphones. Klik op de link voor meer info over Fortnite Mobile iOS invites. Wil je beter leren spelen of meer weten over Fornite, lees dan zeker onze Fortnite tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread