Uitgever Take-Two laat in een gesprek met investeerders weten dat Grand Theft Auto Online meer spelers heeft dan ooit tevoren. Het bedrijf noemt geen exacte aantallen, maar geeft wel aan dat Grand Theft Auto 5 een nieuw verkooprecord heeft gevestigd.

Inmiddels zijn er 90 miljoen exemplaren van de game verscheept. Dat is een stijging van 5 miljoen in slechts 3 maanden tijd. Volgens Take-Two was december de meest succesvolle maand voor Grand Theft Auto Online, mede dankzij de release van The Doomsday Heist.

Daarnaast blijft de game erg winstgevend dankzij DLC en microtransacties. De totale omzet uit digitale inkomsten is onder andere dankzij Grand Theft Auto Online met 64 procent gestegen en is verantwoordelijk voor 32 procent van de netto winst.

Speel je GTA 5 nog regelmatig? Bekijk dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Grand Theft Auto V review

Groeten uit San Andreas.

Grand Theft Auto Online review

Wel het potentieel, maar niet de overtuiging.

GTA Online Heists gids en tips

Onze ultieme walkthrough om alle GTA Online Heists te voltooien.