Rainbow Six Siege volgend weekend gratis uit te proberen

Toegang tot iedere map, modus en Operator.

Ubisoft laat weten dat je Rainbow Six Siege volgend weekeinde gratis kunt uitproberen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De gratis periode start op 15 februari. De eindtijd is afhankelijk van het platform waar je op speelt.

Zo kunnen pc-spelers tot 18 februari aan de slag en duurt het evenement op de Xbox One tot 19 februari. PlayStation 4-eigenaren krijgen nog een dag extra en hebben daardoor tot 20 februari de tijd.

Iedereen die aan de gratis periode deelneemt, heeft toegang tot iedere map, modus en Operator die er momenteel in de game beschikbaar is. Je voortgang wordt overgedragen als je besluit om de volledige versie van de game te kopen.

Alleen ben je in ieder geval niet. Rainbow Six Siege heeft 25 miljoen spelers. Daarnaast start binnenkort ook het eerste seizoen van het derde jaar met Operation Chimera. Daarin zit onder andere een tijdelijke co-op zombie modus in de vorm van Operation Outbreak.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread