Epic Games heeft een valentijnsevenement voor Fortnite Battle Royale aangekondigd. Het evenement start op 14 februari en voegt een kruisboog en twee nieuwe outfits toe aan de game.

De kruisboog heeft een zeldzame en epische variant. Daarnaast is er ook een model dat ongelimiteerd vuurpijlen afschiet. Volgens Epic Games laat de kruisboog je toe om 'je vijanden op de klassieke manier op te jagen'.

Daarnaast krijgt de game ook meerdere nieuwe outfits. Zo verkleed je je personage vanaf nu als standbeeld met toga of als teddybeer. Het is nog niet geweten of de update daarnaast nog nieuwe outfits bevat.

Fortnite Battle Royale lanceerde vorig jaar als gratis modus voor Fortnite. Lees zeker eens onze Fortnite tips voor een top 5 plaats.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Advertentie