Vostok Games kondigt tijdens het Le What's Next de Focus-evenement in Parijs Fear the Wolves aan. De Battle Royale-game komt naar de pc via Steam Early Acces. Er is ook een consoleversie in de maak.

Vostok Games is bekend van de free-to-play shooter en 'spirituele opvolger van S.T.A.L.K.E.R.' Survarium en bestaat uit ex-ontwikkelaars van de S.T.A.L.K.E.R.-reeks.

Ook Fear the Wolves speelt zich af in het postapocalyptische Chernobyl, waar niet alleen de 99 andere spelers op de map je naar het leven staan. Zo moet je rekening houden met gemuteerde wezens, radioactieve zones en een dag-en-nachtcyclus.

Het succes van Battle Royale games als PlayerUnknown's Battlegrounds en Fortnite lijkt vele studio's niet ontgaan. Een tijd terug meldde Epic Games dat de Paragon servers binnenkort offline gaan. Dat doet de studio om verder te bouwen aan het succes van Fortnite Battle Royale.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Vladimir Pripy jat een paling.

Stalker 2 bevroren - onzeker of game er komt

Ontwikkelaars beginnen nieuwe studio.

Schrijf een quest voor S.T.A.L.K.E.R. 2

Het is wel alleen voor de eer.