UPDATE: Sony heeft update 5.50 voor de Playstation 4 officieel uitgebracht. Op de site lees je nog eens een overzichtsartikel met PlayStation 4 firmware update 5.50 info.

Oorspronkelijk bericht: De bčtaversie van update 5.50 voor de PlayStation 4 is vanaf vandaag beschikbaar. De update introduceert onder andere een supersampling modus voor de PlayStation 4 Pro.

De supersampling modus laat je PlayStation 4 Pro toe om games in een 4K-resolutie te renderen en nadien in 1080p weer te geven. Zo kun je ook zonder 4K-televie gebruik maken van de grafische kracht van de PlayStation 4 Pro.

De update maakt het ook mogelijk voor ouders om een tijdslimiet voor kinderen in te stellen. Daarnaast is de bibliotheek aangepast om gemakkelijker games en applicaties terug te vinden.

Er is bovendien een PlayStation Plus tab toegevoegd aan de bibliotheek. Daar vind je terug welke games er momenteel te downloaden zijn als je een PlayStation Plus-abonnement hebt.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer de uiteindelijke versie van update 5.50 beschikbaar is. De PlayStation 4 Pro lanceerde in 2016. Op de site lees je onze PlayStation 4 Pro review.

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Comments (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Meest recent

Fortnite - Pool, Windmill, Umbrella locaties uitgelegd

Verward door de Pool, Windmill, Umbrella instructies in Fortnite? Dit moet je doen.

Fortnite - Dusty Depot treasure map locatie en beloning vinden

Hier vind je de treasure map in Dusty Depot en de bounty in Fortnite.

Fortnite - Snobby Shores treasure map locatie en beloning vinden

Waar de treasure map in Snobby Shores en de bounty te vinden in Fortnite

Nintendo onhult best verkochte indiegames voor de Switch

Is niet van plan om van strategie te switchen.

Ubisoft ontsnapt aan vijandige overname door Vivendi

Bedrijven hebben compromis gesloten.

Advertentie